Avaleht : File Types : RAAMATU fail

.RAAMAT Faililaiend

Failitüüp 1BookSmarti raamatufail

arendajaBlur Tarkvara
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on BOOK-fail?

BOOK-fail on BookSmarti loodud raamat, tasuta tööriist, mida kasutatakse fotoraamatute, märkmike ja planeerijate loomiseks. See sisaldab raamatu lehti, mis sisaldavad teksti, pilte ja küljendusseadeid. BOOK-failid salvestatakse kausta XML formaadis.

Lisateave
BOOK-fail on avatud rakenduses Blurb BookSmart 3.4

BOOK-fail on peamine failitüüp, mis on seotud rakendusega BookSmart. Raamatuprojekti salvestamisel loob programm sisu broneerimiseks BOOK-faili. Saate valida erineva lehekujundusega raamatuid, näiteks pulmaalbum, kokaraamat, külalisteraamat, märkmik ja aastaraamat. Samuti saate valida erinevate teemade hulgast, mis hõlmavad fotode ääriseid ja kooskõlastavate värvidega lehe tausta. Kui soovite oma raamatu faili varundada või jagada, saate projekti eksportida .RAAMATUEKSPORT faili.

BOOK-faili loomiseks valige Fail → Uus → Raamatuprojekt. Valides saate salvestada BOOK-faili Fail → Salvesta. Kui olete BOOK-faili salvestanud, salvestab BookSmart faili ja kõik teie tulevikus tehtavad muudatused automaatselt.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
BOOK-faile avavad programmid
Uuendatud 3 / 8 / 2017

Failitüüp 2iBooksi autoridokument

arendajaõun
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.BOOK-failide ühendus 2

Raamatukujundusprojekt, mille on loonud iBooks Author, programm, mida kasutatakse Apple iPadile digitaalsete raamatute kirjutamiseks; salvestab iBooki jaotised ja peatükid; saab eksportida RAAMATUD vormingus ja laaditakse otse iPadi üles või võidakse avaldada Apple iBookstore'is .ITMSP formaadis.

Lisateave

iBook Autori dokumente saab eksportida ka . PDF ja . TXT (lihttekst) vormingud kohalikus arvutis või muudes seadmetes lugemiseks.

MÄRKUS: iBooks Author kasutab .IBA iBooks'i kujunduste vaikelaiendina faililaiend. Kuid see toetab ka kujunduste laiendit ".book".

BOOK-faile avavad programmid
Uuendatud 1 / 24 / 2012

Failitüüp 3FrameMakeri raamatufail

arendajaAdobe Systems
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.BOOK-failide ühendus 3

Raamatufail, mille on loonud raamMaker, programm, mida kasutatakse raamatute ja muude suuremahuliste dokumentide loomiseks; salvestab viited FrameMakeri dokumentidele (.FM ja .MIF failid), mis võib sisaldada peatükke, lisasid, sisukorda ja muid raamatuid; võimaldab kasutajatel koostada raamat väiksematest dokumendi alamrühmadest.

Lisateave

MÄRKUS: Kui nimetate BOOK-failis viidatud faile ümber, nimetab FrameMaker ka kettal olevad viidatud failid ümber. Seda seetõttu, et FrameMakeri raamatud sisaldavad linke arvuti kõvakettal asuvatele tegelikele FrameMakeri dokumentidele.

BOOK-faile avavad programmid
Uuendatud 1 / 11 / 2011

Failitüüp 4Eelarve lühikese raamatu failina

arendajaEelarve lühidalt
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

.BOOK-failide ühendus 4

Eelarve dokumentide loomiseks kasutatav programm Eelarve lühidalt kasutatav fail; salvestatud XML-vormingu abil ja sisaldab dokumendi genereerimise omadusi; sisaldab ka viiteid eelarve sisendfailidele ja väljunddokumentide mallidele; saab kasutada Microsoft Wordi loomiseks . DOCX failid ja . PDF dokumendid.

Lisateave

Eelarve lühidalt toetab väljundeelarve aruannete loomiseks mitut erinevat dokumenditüüpi. Need vormingud hõlmavad järgmist Doc., . DOCX, . RTF, .HTMLja Odt. Programm aktsepteerib ka sisendandmete allikaid Microsoft Excelis .XLSX failid ja .XML faile.

MÄRKUS: BOOK-failid luuakse praegu lihttekstiredaktori abil, näiteks Microsoft Notepad või XML-redaktor. Eelarve lühidalt pole enam allalaadimiseks saadaval.

BOOK-faile avavad programmid
Windows
Eelarve lühidalt
Microsoft Notepad
muu tekstiredaktor
Uuendatud 9 / 18 / 2015

Teave raamaturaamatute kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .booki järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.