Avaleht : File Types : PMVX-fail

.PVVX Faililaiend

File TypePlanMakeri arvutustabeli mall

arendajaTarkvara SoftMaker
Populaarsus
KategooriaArvutustabeli failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on PMVX-fail?

PMVX-fail on arvutustabel šabloon loodud Planmakeri, arvutustabeliprogrammi, mis sisaldub Softmaker Office'is. See salvestab lahtridadesse ja veergudesse korraldatud andmeid ning võib sisaldada ka diagramme ja valemeid. PMVX-faile kasutatakse loomiseks .PMD ja .PMDX sama vormingu või andmetega arvutustabeleid.

Lisateave
PMVX-fail on avatud SoftMaker Office PlanMaker 2018-s

PMVX-failid salvestatakse varalises vormingus ja on sarnased Microsoft Exceli mallidega (.XLT or .XLTX failid). Tavaliselt avatakse need PlanMakeris PMD- või PMDX-faili loomiseks. Neid võib PlanMakeris teisendada ka muudesse vormingutesse, sealhulgas . PDF, XLT, XLTX, . XLS, .XLSX, .XLSM, .XLTM, .TMDja . RTF.

Valides saate luua PMVX-faili Fail → Salvesta or Salvestaja seejärel valite PMVX-vormingu. PMVX-faili saate avada valides Fail → Ava ja navigeerimine failini PMVX. Võite ka valida Fail → Uus ja valige mall, millest soovite uue dokumendi luua. PMVX-failid salvestatakse vaikimisi kausta "Dokumendid" kausta "Mallid [versioon]" kausta "SoftMaker".

MÄRKUS: PMVX-failid on asendatud .PMV failid mallide salvestamiseks kasutatava peamise failitüübina.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad PMVX-faile
Uuendatud 3 / 21 / 2018

PMVX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .pmvx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi PlanMaker Spreadsheet Template, failivormingu kirjeldust ning Windowsi ja Linuxi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.