Avaleht : File Types : WPS-fail

.WPS Faililaiend

Failitüüp 1Microsoft Worksi tekstitöötlusdokument

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaTekstifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on WPS-fail?

WPS-fail on Microsoft Worksiga loodud dokument sõnatöötlus tarkvara. See sisaldab Microsoft Wordi sarnaseid dokumendielemente (Doc.) dokument, kuid ei sisalda täpsemaid vormindamisvalikuid ja makrosid, mida Wordi dokument võib sisaldada.

Lisateave
WPS-fail on avatud LibreOffice Writer 5-s

Microsoft Works 9 oli Works'i lõplik versioon ja tarkvara katkestati 2010. aastal. Kuid Windowsi kasutajad saavad endiselt avada WPS-faile, mille on loonud Works'i versioonid 6–9 koos installitud Microsoft Office'i rakendustega ja failiga „Microsoft Works 6–9 File Converter”. WPS-faili saab avada ka LibreOffice'is.

Microsoft Worksi macOS (Mac OS X) versioon lõpetati pärast versiooni 4.0. Seetõttu ei saa enamikku kaasaegseid Works-dokumente Works for Maci abil avada. Kuid WPS-faile saab macOS-is avada, kasutades NeoOffice 2.2 või uuemat versiooni, mis sisaldab teeki "libwps".

Linuxi süsteemides saab WPS-faile avada, kasutades OxygenOffice Professional'i või mõnda muud OpenOffice.org-i komplekti varianti, mis sisaldab teeki "libwps". Mõni Linuxi distributsioon võib sisaldada ka programmi nimega wps2odt, mis kasutab libwpsi ja saab WPS-faile teisendada Odt faile. Pakett nimega "authorperfect" võib sisaldada ka faili wps2odt, kui libwpsi sobiv versioon on saadaval.

Samuti on tasuta LibreOffice komplektiga kaasas olev Writeri programm veel üks WPS-faile toetav programm. See on suurepärane alternatiiv Windowsi, macOSi ja Linuxi kasutajatele.

MÄRKUS: WPS-vormingu lõpetas Microsoft 2006. aastal ja see asendati tavalise Microsoft Wordi .DOC-vorminguga.

TASUTA DOWNLOAD
.WPS-failide avamine ja vaatamine rakendusega File Viewer Plus.
Programmid, mis avavad WPS-faile
Uuendatud 3 / 7 / 2019

Failitüüp 2Kingsofti kirjaniku dokument

arendajaKingsoft
Populaarsus
KategooriaTekstifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.WPS-failide assotsiatsioon 2

WPS-fail on tekstitöötlusdokument, mille on loonud Kingsoft Writer, tekstitöötlusprogramm, mis on osa Kingsofti WPS Office'i komplektist. See sisaldab teksti, pilte ja lehtede vormindamist. WPS-failid sarnanevad Microsoft Wordi dokumentidega (Doc. or . DOCX failid).

Lisateave
WPS-fail on avatud rakenduses Kingsoft WPS Writer 2016

WPS-fail on peamine Writeriga seotud fail. See luuakse dokumendi salvestamisel dokumendi sisu salvestamiseks. Võite luua WPS-dokumendi nullist või kasutada .WPT malli käivitamiseks ja WPS-failina salvestamiseks.

Writer on lisatud WPS Office'i komplekti koos esitlus- ja arvutustabeliprogrammidega. Lisaks WPS-failile toetab Writer muid dokumente, sealhulgas . DOCX, Doc., .DOTX, . PDFja . RTF dokumendid. Writeril on rikkaliku teksti redigeerimise ja dokumendi vormindamise võimalused ning see sisaldab mitmeid tööriistu, sealhulgas õigekirjakontrolli, sõnade arvu, tesaurust ja lisandmooduleid.

Programmid, mis avavad WPS-faile
Uuendatud 2 / 10 / 2017

Failitüüp 3Tõlkija töölaua projektifail

arendajaSDL
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.WPS-failide assotsiatsioon 3

Projekti sätete fail on salvestatud tõlkimis- ja lokaliseerimisprogrammi Translator's Workbench abil; salvestab seaded, mida kasutatakse rakenduse teksti tõlkimiseks teise keelde; võimaldab kasutajatel tõlkemälusüsteemi atribuute salvestada ja uuesti kasutada.

Lisateave

SDL asendas Translator's Workbenchi uuema SDL Trados Studio tarkvaraga.

Programmid, mis avavad WPS-faile
Windows
SDL-i tõlkija töölaud
Uuendatud 11 / 12 / 2010

Teave WPS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .wps-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.