Avaleht : File Types : MRT-fail

. MRT Faililaiend

File TypeStimulsofti aruandefail

arendajaStimulsoft
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on MRT-fail?

Aruandefail, mille on loonud Windowsi aruandegeneraator Stimulsoft Reports; sisaldab aruande lehe paigutuse teavet, andmevälju ja visuaalseid elemente; saab salvestada paljudes erinevates vormingutes, sealhulgas Adobe . PDF, Microsoft Office (. DOCX, .XLSX, .PTTX), .HTMLja mitmed raster- ja vektorkujutiste vormingud.

Lisateave

Stimulsofti aruandeid kasutatakse sageli .NET Frameworki rakenduste ja veebirakendustega. Töölauarakenduste puhul saab aruandeid käitusajal edastada rakenduse kasutajaliidese kaudu.

Näidisrakendus, mis kasutab Stimulsofti aruandeid, on ettevõtte infotehnoloogia (IT) aruandlusrakendus Docusnap, mis kasutab riistvara ja tarkvara aruannete jaoks MRT-faile. Teine näide on Sitecore Online Marketing Suite (OMS), mis kasutab veebipõhise aruandluse jaoks Stimulsofti aruandeid.

MÄRKUS: Stimulsofti tarkvara installitakse kõige sagedamini Microsofti Visual Studio pistikprogrammina.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
MRT-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 26 / 2011

MRT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .mrt sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi Stimulsoft Report, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.