Avaleht : File Types : WFP-fail

.WFP Faililaiend

Failitüüp 1WaveFront programmifail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaHelifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on WFP-fail?

Sisaldab ühte programmi või plaastrit, mida kasutab Turtle Beach WaveFront süntesaatori kiip; WaveFrontil põhinevate süntesaatorite hulka kuuluvad Maui, Tropez, Rio ja Monterey.

Lisateave

Turtle Beach tarkvara on nüüd välja töötanud Voyetra Music Software.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad WFP-faile
Windows
Turtle Beach WaveFront tarkvara
FMJ Tarkvara Awave Studio
Uuendatud 12 / 8 / 2006

Failitüüp 2Wondershare Filmora projektifail

arendajaWondershare
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.WFP-failide ühendus 2

WFP-fail on videoprojekt, mille on loonud Wondershare Filmora9 - programm, mida kasutatakse isiklike videote tegemiseks. See sisaldab ühe või mitme videorajaga ajaskaalat ning projekti sätteid, nagu redigeerimised, üleminekud, animeeritud pealkirjad ja eriefektid. WFP-failid salvestavad ka projekti video- ja heliseadeid, nagu kodeerija, eraldusvõime, kaadrisagedus, kanal, proovisagedus ja bitikiirus.

Lisateave
WFP-fail on avatud Wondershare Filmora9-s

WFP-failid on asendatud .WVE failid on esmane projekti failitüüp koos Filmora9 väljaandmisega. WFP-projekti saate avada Filmoras, valides avakuval käsu "Open Project". Filmoraalis saate WFP-projekti luua, valides avakuval "Uus projekt".

Kui olete Filmora9-s WFP-projekti redigeerimise lõpetanud, saate projekti eksportida erinevatesse multimeediumvormingutesse, sealhulgas .WMV, AVI, .MP4, .MOV, .FLV, .F4V, MKV, .3GP, .TS, .WEBM, . Gifja .MP3. Samuti saate väljundvormingu valida konkreetse seadme põhjal või video otse YouTube'i või Vimeosse üles laadida.

MÄRKUS: WFP projektid salvestavad viiteid video- ja muusikafailidele, kuid mitte failidele endile. Seetõttu peate projekti edastamiseks kopeerima ka viidatud failid.

Programmid, mis avavad WFP-faile
Uuendatud 2 / 20 / 2019

WFP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .wfp sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.