Avaleht : File Types : TRELBY-fail

.RELBY Faililaiend

File TypeTrelby fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaTekstifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on TRELBY-fail?

Stsenaariumifail, mille on loonud tasuta stsenaristiprogramm Trelby; sisaldab stsenaariumi, mis koosneb asukohtadest, stseenidest, tegelastest ja päistest; sisaldab aruandeid, mis põhinevad teie stsenaariumi sisestatud elementidel, näiteks tegelastel ja stseenidel.

Lisateave

TRELBY-faili loomiseks valige Fail → Salvesta või Salvesta nimega ..., valige salvestuskoht, nimetage fail ja klõpsake nuppu Salvesta.

TRELBY-faili avamiseks topeltklõpsake faili või valige Fail → Ava, navigeerige oma faili ja klõpsake nuppu avatud.

TRELBY-faili eksportimiseks mõnda muusse vormingusse, näiteks a . PDF, . RTF, .HTMLvõi .FOUNTAIN fail Fail → Ekspordi ..., valige salvestuskoht, nimetage fail, valige rippmenüüst "Salvesta tüübiks" failitüro ja klõpsake nuppu Salvesta.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad faile TRELBY
Windows
Trelby
Linux
Trelby
Uuendatud 2 / 18 / 2014

Teave TRELBY failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .trelby sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Trelby failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.