Avaleht : File Types : DOTM-fail

.DOTM Faililaiend

File TypeWordi avage XML-i makrotoega dokumendimall

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on DOTM-fail?

DOTM-fail on dokumendimall, mille on loonud Microsoft Word, a sõnatöötlus programmi. See sisaldab vaikeasetust, sätteid ja makrosid dokumendi jaoks. DOTM-faile kasutatakse uue loomiseks .DOCM sisseehitatud makrodega dokument.

Lisateave
DOTM-fail on avatud Microsoft Word 2016-s

DOTM-failid on sarnased .DOTX failid, mille on loonud ka Word. Mõlemat kasutatakse mallide salvestamiseks, mis on kasulikud mitme sama baasvormingu ja makroga dokumendi loomiseks. Makrode salvestamiseks kasutatakse siiski DOTM-faile, mis on käskude seeria, mis on rühmitatud ühe käsuna ülesande automaatseks täitmiseks. Need võimaldavad teil säästa aega korduvalt tehtavate toimingute puhul, näiteks andmete sisestamine või arvutamine.

Saate makrosse salvestada makrosid, mida saab ülesande täitmiseks uuesti mängida, ja määrata need Wordi nupule või klahvivajutusele, mis võimaldab teil toimingute sarja mugavalt käivitada. Makro salvestamiseks valige Vaade → Makrod → Makro salvestamine.

MÄRKUS: DOTM-failid võeti kasutusele koos Microsoft Office 2007-ga ja neid saab avada Word 2007-s või Wordi eelmises versioonis koos Open XML-i komponentide toega.

TASUTA DOWNLOAD
Ava ja vaata .DOTM-faile rakendusega File Viewer Plus.
DOTM-faile avavad programmid
Uuendatud 12 / 16 / 2016

Teave DOTM-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .dotm fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Word Open XML-i makrotoega dokumendimalli failitüüp, failivormingu kirjeldus ning Mac-, Windows- ja Linux-programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.