Avaleht : File Types : DOCX-fail

. DOCX Faililaiend

File TypeMicrosoft Word Avage XML-dokument

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaTekstifailid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on DOCX-fail?

DOCX-fail on Microsoft Wordi või mõne muu loodud dokument sõnatöötlus nagu OpenOffice Writer või Apple Pages. See sisaldab vormindatud teksti, kuid võib sisaldada ka pilte, joonistatud objekte ja muid dokumendi elemente. DOCX-faile kasutatakse koduses, akadeemilises ja ärikeskkonnas laialdaselt kirjade, elulookirjelduste, kutsete, infolehtede ja muude dokumentide koostamiseks.

Lisateave
DOCX-fail on avatud rakenduses Microsoft Word 2019

Erinevalt Doc. failid, mis talletavad dokumendiandmeid ühes kahendfailis, luuakse DOCX-failid Open XML-vormingus, mis salvestab dokumendid eraldi failide ja kaustade kogumina tihendatud kujul tõmblukk pakend. DOCX-failis on XML failid ja kolm kausta, docProps, sõnaja _rullid, mis hoiab dokumendi atribuute, sisu ja failide vahelisi seoseid. Selle struktuuri eesmärk on muuta dokumendi sisu kättesaadavamaks. Näiteks dokumendi tekst salvestatakse tavaline tekst failid ja dokumendipildid salvestatakse üksikute pildifailidena DOCX-faili. Need failid võivad sisaldada ka lehe vormindamise teavet, autoriandmeid ja dokumentide ülevaatuse märkmeid.

DOCX-faile saab avada Word 2007 või uuem Windowsile või Word 2008 või uuem Mac OS X-le. Neid võib avada ka Wordi varasemate versioonidega Macile ja Windowsile Open XML-i dokumenditoe kaudu.

MÄRKUS: DOCX-faili sisu käsitsi uurimiseks nimetage laiend ".docx" ümber nimeks ".zip" ja seejärel dekompresseerige saadud fail mis tahes zip-dekompressiooni utiliidiga.

Levinud DOCX-failinimed

Dokumendi1.docx - Vaikimisi failinimi, mille Microsoft Word annab uutele dokumentidele.

TASUTA DOWNLOAD
Ava ja vaata .DOCX-faile rakendusega File Viewer Plus.
DOCX-faile avavad programmid
Uuendatud 8 / 1 / 2019

Teave DOCX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .docx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Microsoft Wordi avatud XML-dokumendi failitüüp, failivormingu kirjeldus ning Mac, Windows, Linux, Android ja iOS programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.