Avaleht : File Types : BR-fail

.BR Faililaiend

File TypeBrotli tihendatud fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaVeebifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on BR-fail?

BR-fail on avatud lähtekoodiga andmete tihendamise algoritmiga Brotli tihendatud fail. See sisaldab veebilehe varasid, näiteks .CSS, .XML, .SVGja .JS failid, tihendatud Brotli tihendatud andmete vormingus. BR-faile kasutavad veebibrauserid, näiteks Chrome ja Firefox, et suurendada lehtede laadimiskiirust.

Lisateave

Brotli andmete tihendusformaat on mõeldud asendama Zopfli tihendusalgoritmi. Vorming võimaldab umbes 20% suuremat tihendussuhet kui Zopfli.

MÄRKUS: Brotli tihendatud failid salvestati algselt laiendiga ".bro", kuid see muudeti laiendiks ".br" kaebuste tõttu, et "bro" on misogüüniline ja ebaprofessionaalne.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad BR-faile
Uuendatud 8 / 25 / 2016

Teave BR-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .br sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Brotli tihendatud failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.