Avaleht : File Types : UPF-fail

.UPF Faililaiend

Failitüüp 1MicroStationi kasutaja eelistuste fail

arendajaBentley Systems
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on UPF-fail?

Sätete fail, mille on loonud 3D CAD modelleerimise tööriist MicroStation; salvestab kasutaja eelistused, nagu kiirklahvid, tööruumi seaded ja jaotises määratud sätted Tööruum → Eelistused dialoog; võimaldab eelistusi meelde jätta.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad UPF-faile
Uuendatud 8 / 15 / 2011

Failitüüp 2Panono õmblemata panoraamavorming

arendajaVon Panono
Populaarsus
KategooriaRasterpildifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

. UPF-failide ühendus 2

UPF-fail sisaldab 36 pilti, mille on teinud 360-kraadine panoraamkaamera Panono. See salvestab 36 pilti, mis on jäädvustatud Panono 36 kaameraga ja salvestatud õmblemata panoraamvormingusse (UPF).

Lisateave

Panono on kerakujuline kaamera, mis visatakse õhku, et jäädvustada 360-kraadiseid pilte ainulaadse nurga alt. Kui seade on kõige kõrgemas punktis, jäädvustavad seadme 36 kaamerat 36 pilti, mis on salvestatud UPF-faili. Kujutised on õmblemata, kuid Panono pilves vaadates on need kokku ühendatud 360-kraadise sujuva pildi saamiseks. Võite Panono Cloudist alla laadida UPF-faile ja õmmelda üksikuid UPF-faili salvestatud pilte koos kolmanda osapoole tarkvaraga või teisendada pildid JPEG vormingus Panono UPF Converteriga.

Programmid, mis avavad UPF-faile
Uuendatud 7 / 17 / 2017

Failitüüp 3Ühtse toiteformaadi fail

arendajaIEEE
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

. UPF-failide ühendus 3

Unified Power Format (UPF) vormingus loodud CAD-fail, mida kasutatakse elektrienergia kujunduse märkimiseks; suudab salvestada teavet toiteallikate, toitejuhtimise ja kaitsemehhanismide kohta; võimaldab energiaprojekti dokumenteerimist.

Lisateave

UPF-i standardi töötas välja Accellera, kuid see anti seejärel üle IEEE-le.

Programmid, mis avavad UPF-faile
Windows
Accellera load_upf
Uuendatud 8 / 15 / 2011

UPF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .upf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.