Avaleht : File Types : TN-fail

.TN Faililaiend

File TypeLG telefoni pilt

arendajaLG
Populaarsus
KategooriaRasterpildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on TN-fail?

Kujutise formaat, mida kasutavad mõned LG mobiiltelefonid, sealhulgas LG Env3 ja LG EnV Touch; salvestab telefoniga tehtud pildi ja salvestatakse seadme mälukaardile (MicroSD); ei saa vaadata tavapäraste pildivaaturite abil, vaid see tuleks saata telefonist kasutaja e-posti aadressile, et seda arvutis . JPG fail (Media Center → Pilt ja video → Minu pildid → Valige pilt → Saada → Piltsõnum).

Lisateave

Mõnel kasutajal on õnnestunud TN-faile kohalikus arvutis käsitsi avada, nimetades laiend ".tn" ümber ".jpg" ja avades need IrfanView abil.

MÄRKUS: Kuigi mõni teave näitab, et laiendiga .tn failid on Tracor Northern'i pildid, pole see tõenäoline. Tracor Northerni (TN) vormingut, mida kirjeldab USA geoloogiateenistuse avatud faili aruanne OF 98-248, kasutab Tracor Northern (nüüd NORAN Instruments) elektrooniline mikroskoopia testimisseade piltide logimiseks 512x512 piksli ja 8-bitise halltooniga vormingus. Need pildid kasutavad laiendit .sem, mitte laiendit .tn, ja neid saab teisendada . Gif faile, kasutades programmi SEM2GIF.EXE, või varalises vormingus ".bin", kasutades programmi SEM2BIN.EXE. Kuid ".sem" pildivorming pole vorming, mida tänapäevased mobiilseadmed kasutavad.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
TN-faile avavad programmid
Windows
IrfanView
Uuendatud 6 / 29 / 2012

TN-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .tn sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud LG Phone Image failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.