Avaleht : File Types : MSS-fail

.MSS Faililaiend

Failitüüp 1Mikroprotsessori tarkvara spetsifikatsioon

arendajaXilinx
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on MSS-fail?

Mikroprotsessorite tarkvara kujundamiseks kasutatav programm Xilinx Platform Studio (XPS); määrab mikroprotsessori sisend- / väljundseadmed, katkestuskäitleja rutiinid ja muud tarkvara funktsioonid.

Lisateave

MSS-failid määratlevad tarkvara, mida saab kasutada koos Xilinx Platform Studio (XPS) abil loodud mikrokiibiga. Neid kasutatakse sisendina raamatukogugeneraatorisse, mis loob sisseehitatud protsessori eksemplari jaoks tarkvarakogu.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
MSS-faile avavad programmid
Uuendatud 4 / 28 / 2010

Failitüüp 2MyScreenSaver Builderi fail

arendajaMSB
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.MSS-failide assotsiatsioon 2

Auto andmefail, mille on loonud MyScreenSaver Builder - programm, mida kasutatakse ekraanisäästjate valmistamiseks ning autode teabe sirvimiseks ja jagamiseks; salvestab autopilte ja andmeid varalises vormingus; võib sisaldada teavet auto kohta, nagu mark, mudel, aasta, hind ja mõõtmed.

Lisateave

MSS-faile kasutatakse piltide pakkimiseks kategoriseeritud kogudesse vaatamiseks, levitamiseks ja ekraanisäästja loomiseks. MyScreenSaver Builder saab importida mõlemat . Gif ja . JPG pildivormingud MSS-failideks.

MSS-faile saab vaadata MSS Vieweriga, tööriistaga, mis on kaasas MyScreenSaver Builderiga ja mida kasutatakse MSS-i pakettides piltide ja teabe sirvimiseks.

MSS-faile avavad programmid
Uuendatud 4 / 28 / 2010

Teave MSS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .mss sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.