Avaleht : File Types : MHTML-fail

.MHTML Faililaiend

File TypeMIME HTML-fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaVeebifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on MHTML-fail?

MHTML-fail on arhiiv, mis sisaldab kogu veebilehe sisu. See salvestab HTML veebilehe lingitud ressursse, mis võivad sisaldada CSS, JavaScript, pildid ja helifailid. MHTML-faile kasutavad veebiarendajad peamiselt veebilehe praeguse oleku salvestamiseks arhiivimise eesmärgil.

Lisateave
MHTML-fail on avatud Google Chrome 75-s

MHTML tähistab HTML-i koonddokumentide MIME-kapseldamist või MIME HTML-i. Failid salvestatakse tavaliselt veebibrauseri kaudu .HTML faili ja on kodeeritud .MIME kodeerimine.

MHTML-faile saate avada mitmesuguste veebibrauserite, sealhulgas Internet Exploreri ja Chrome'i abil, olenemata sellest, kas olete võrgus või pole võrgus. Ühte veebibrauserisse salvestatud MHTML-failid võivad teises veebibrauseris avatuna siiski erineda, kuna kõigi brauserite hulgas pole ühtegi standardiseeritud MHTML-vormingut.

MHTML-arhiive saavad avada ka muud programmid kui veebibrauserid. Arhiivide avamiseks võite kasutada Microsoft Wordi, Kingsoft Writerit ja WizBrotheri WizHtmlEditorit.

MHTML-faile võib salvestada kui .MHT failid, kuigi .mhtml faililaiendit kasutatakse sagedamini. The .mhtml laienduse võib ümber nimetada ka .eml ja avati kui .EML faili MHTML-faili asemel.

MÄRKUS: Failid .mhtml pikendamist kasutavad küberkurjategijad sageli ohtlike ainete levitamiseks malware nii et peaksite enne selle avamist kontrollima allikat, kust MHTML-fail sai.

TASUTA DOWNLOAD
.MHTML-failide avamine ja vaatamine rakendusega File Viewer Plus.
Programmid, mis avavad MHTML-faile
Uuendatud 8 / 15 / 2019

Teave MHTML-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .mhtml sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud MIME HTML-failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Linuxi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.