Avaleht : File Types : FILEBOLT-fail

.FILEBOLT Faililaiend

File TypeFilebolt krüptitud fail

arendajaEnvault
Populaarsus
KategooriaKodeeritud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FILEBOLT-fail?

FILEBOLT-fail on krüpteeritud fail, mille on loonud Filebolt - rakendus, mida kasutatakse teie seadmes failide turvamiseks. See sisaldab faili, näiteks a .XLSX or . JPG fail, mis on krüpteeritud Advanced Encryption Standard (AES) abil. FILEBOLT-failid luuakse tavaliselt tundliku sisuga failide, näiteks finantsdokumendi või digifoto, kaitsmiseks.

Lisateave
FILEBOLT-fail on avatud Envault Filebolt 1.2-s

FILEBOLT-faile saab avada ainult rakendus Filebolt. FILEBOLT-faili avamiseks lohistage fail lihtsalt programmi või valige liides Filebolt vasakul paanil "Open bolted file ...".

FILEBOLT-faile ei kasutata ainult arvutisse salvestatud failide turvamiseks. Neid saab teistega jagada, kui neil on faili FILEBOLT algse looja parool, mis on faili turvamiseks seatud.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FILEBOLT-faile
Uuendatud 11 / 1 / 2017

Teave FILEBOLT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .filebolt sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Filebolti krüptitud failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.