Avaleht : File Types : DAM-fail

.DAM Faililaiend

Failitüüp 1DeltaMasteri analüüsimudel

arendajaBissantz
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on DAM-fail?

Mudelfail loodud DeltaMasteriga, kasutajaliidesega OLAP andmebaasid, mida kasutatakse peamiselt äriandmete analüüsimiseks; salvestab kõik sätted, mida ei tohi samade andmete analüüsimiseks uuesti määratleda.

Lisateave

DAM-failid sisaldavad peamiselt kokpiti seadeid, kuid sisaldavad ka lisameetmete määratlusi või analüüsimalle, mis sisaldavad sageli kasutatavate hindamiste seadeid.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
DAM-faile avavad programmid
Uuendatud 11 / 14 / 2007

Failitüüp 2DAME projekt

arendajaDAME
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.DAM-failide ühendus 2

Projektifail, mille on loonud tasuta DAME (Deadly Alien Map Editor) välklamp 2D kaardiredaktor, mis kasutab Flixeli mootorit; säästab mänguressursse, näiteks kihte, spraigraafikat ja objektiteid; kasutatakse paanikaardi eksportimiseks, mida saab kasutada Flash-mängus.

Lisateave

DAME-projekte saab eksportida paanikaardi ressursifailidesse, kasutades Lua programmeerimiskeelt. Näiteks saate eksportida .CSV, .XMLvõi ActionScript 3 (AS3) klassid, kasutades Lua skripte, ja eksporditud faile saab laadida Flash-mäng. Seetõttu kasutavad arendajad mängukaartide loomiseks funktsiooni DAME sujuva kasutajaliidesena.

MÄRKUS: DAM-failid salvestatakse XML-vormingus. Projekti Sprite-graafikale viidatakse XML-märgistuses ja neid ei salvestata DAM-failis.

DAM-faile avavad programmid
Windows
DAME
moon
DAME
Linux
DAME
Uuendatud 4 / 23 / 2013

Teave DAM-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dam-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.