Avaleht : File Types : ASP-fail

. ASP Faililaiend

Failitüüp 1Aktiivne serveri leht

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaVeebifailid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on ASP-fail?

ASP-fail on veebiarendaja loodud veebileht, mis asub veebiserveris ja võib sisaldada VBScriptis või JavaScriptis kirjutatud skripte. see on parsitud serveris, mis genereerib HTML mis saadetakse kliendi brauserisse. ASP-faile kasutavad tavaliselt ASP.NET-i saidid ja veebisaidid, mis on hostitud Windowsi serverites, kus töötab Microsoft IIS.

Lisateave
Avage ASP-fail Microsoft Visual Studio Code 1-s

ASP-failid on sarnased .HTML faile, kuid neid kasutatakse veidi erinevalt. Kui veebibrauser taotleb HTML-faili, saadab server faili lihtsalt. Kui aga veebibrauser taotleb ASP-faili, saadab server päringu ASP-mootori kaudu, mis parsib ASP-faili ja genereerib tavalise HTML-i, mis saadetakse kliendi brauserisse. Kuna ASP-lehti töödeldakse serveris, ei näe veebisaidi külastajad tegelikku ASP-koodi, vaid ainult lehe skriptidest loodud HTML-i. ASP-lehed kasutavad tavaliselt laiendit ".asp", mitte ".html".

Pärast ASP 1.0 väljaandmist 1996. aastal on olnud veel ainult kaks versiooni, ASP 2.0 1997. aastal ja ASP 3.0 2000. aastal. 2002. aastal avaldas Microsoft ASP.NET, mis asendas ASP. Nüüd nimetatakse ASP-d tavaliselt klassikaliseks ASP-ks või ASP-klassikaks. ASP.NET raamistiku laialdase juurutamise tõttu on ASP lehed suures osas asendatud .ASPX lehekülgi. ASP.NET-i mõned eelised ASP-ga võrreldes on rohkemate keelte nagu C #, VB.NET, J # ja Delphi.NET kasutamine, samuti kompileeritud koodiga parem jõudlus, täpsem silumine ja parem tööajaga tõrkeotsing.

Levinud ASP-failinimed

Vaikimisi.asp - Vaikimisi veebileht laaditakse, kui kliendibrauser taotleb Microsofti IIS-põhises serveris veebiserveri kataloogi. Näiteks kui klient taotleb veebiaadressi http://www.sampledomain.com/, laadib server lehe http://www.sampledomain.com/Default.asp, välja arvatud juhul, kui see on konfigureeritud teise faili laadimiseks.

TASUTA DOWNLOAD
Ava ja vaata .ASP-faile rakendusega File Viewer Plus.
Programmid, mis avavad ASP-faile
Uuendatud 3 / 21 / 2019

Failitüüp 2Adobe värvi eraldamise häälestusfail

arendajaAdobe Systems
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.ASP-failide ühendus 2

Sisaldab värvieraldusvõimalusi, mida saab laadida Adobe'i programmidest, näiteks Photoshop; kasutatakse värvieralduste eelistuste määratlemiseks printimisel, PDF-faili eksportimisel või dokumendi eksportimisel mõnda muusse programmi; hõlmab tindi värvitüüpe, eraldustüüpi ja tindi limiiti; viidatud piltide puhul, mis kasutavad värvireziime, näiteks RGB ja CMYK; sarnane .AST Adobe faililaiend.

Programmid, mis avavad ASP-faile
Uuendatud 12 / 4 / 2018

Teave ASP-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .asp-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.