Avaleht : File Types : 3MF-fail

.3MF Faililaiend

File Type3D tootmisfail

arendaja3MF konsortsium
Populaarsus
Kategooria3D-pildifailid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on 3MF-fail?

3MF-fail on 3D-tootmisvormingusse (3MF) salvestatud arhiiv, mida erinevad 3D-kujundusprogrammid kasutavad 3D-mudelite salvestamiseks. See sisaldab 3D-mudeli, materjali ja vara teavet, mis on tihendatud Zip-tihendusega. 3MF-failid võivad salvestada ka prindipileti, pisipildi ja ühe või mitu digitaalallkirja.

Lisateave
3MF-fail on avatud rakenduses Microsoft 3D Builder

3MF-vormingu on kujundanud 3. aastal loodud 2015MF-i konsortsium, et pakkuda sujuvamat 3D-printimisprotsessi. See on mõeldud ainsaks vorminguks, mida kasutatakse disainist kuni valmistamiseni, asendades .STL, .OBJ, .AMF, .VRMLja muud 3D-vormingud, et vähendada koostalitlusvõime probleeme.

3MF-fail sisaldab alati 3D-mudelit, mis sisaldab ühe või mitme 3D-objekti kirjeldust. 3D-mudel võib sisaldada ka tekstuuri teavet iga 3D-objekti kohta ja printimispiletit, mis sisaldab soovitatud printimisvalikuid. 3MF-fail võib salvestada ka a . JPG or . PNG pisipilt, digitaalallkirjad, põhiomadused ja muu metaandmed.

MÄRKUS: 3MF-i konsortsiumi lõi Microsoft 2015. aastal ja selle koosseisu kuulusid Autodesk, HP, Microsoft, GE Global Research, Fit AG, Shapeways, SLM Solutions Group, Ultimaker, Stratasys, Siemens PLM Software ja Dassault Systemes.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
3MF-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 26 / 2019

Umbes 3MF-failid

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .3mf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud 3D-tootmise failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.