Avaleht : File Types : XLE-fail

.XLE Faililaiend

File TypeLeveloggeri tarkvara XML-fail

arendajaSolinst
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on XLE-fail?

XLE-fail on XML Levelogger Software loodud andmefail, mida kasutatakse Levelogger Edge seadmete salvestatud põhja- ja pinnavee andmete vaatamiseks. See sisaldab andmeid metsaraie kohta, näiteks põhja- ja pinnavee taseme ning temperatuuri mõõtmine. XLE-failid on asendatud .LEV failid vaikimisi failivorminguna koos Levelogger Tarkvara 4. versiooni väljaandmisega.

Lisateave

XLE-failid loob tarkvara Levelogger tarkvara Levelogger Edge ja Levelogger Junior Edge seadmetest edastatud mõõteandmete põhjal. Pärast seadmetest andmete ülekandmist saate andmeid vaadata Leveloggeri tarkvaras ja luua andmete salvestamiseks XLE-faili. Mõõteandmeid saate eksportida XLE-, LEV- või .CSV faili.

XLE-faili loomisel salvestatakse see vaikimisi järgmisse kataloogi:

C: / Program / Files / Solinst / Levelogger [versioon] / Data /

XLE-faili saate avada Windowsi tarkvaras Levelogger, iOS-i rakenduses Solinst ja Androidi jaoks rakenduses Solinst Levelogger. XLE-faili avamiseks tarkvaras Levelogger valige lihtsalt Fail → Ava, navigeerige XLE-faili asukohta ja klõpsake nuppu avatud.

Kui soovite andmeid XLE-failist importida andmebaasiprogrammi, mis ei toeta XLE-vormingut, saate faili ümber nimetada XML-failiks. Selleks nimetage laiend ".xle" lihtsalt ümber .xml-ks ja importige see andmebaasiprogrammi.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
XLE-faile avavad programmid
Uuendatud 11 / 1 / 2017

Teave XLE-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .xle sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failide tüüp Levelogger XML Data, failivormingu kirjeldus ning Windowsi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskonna poolt eraldi uuritud ja kontrollitud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.