Avaleht : File Types : WJF-fail

.WJF Faililaiend

Failitüüp 1WinZipi tööfail

arendajaCorel
Populaarsus
KategooriaVarundamisfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on WJF-fail?

Fail, mille on loonud WinZip, utiliit, mida kasutatakse failide tihendatud pakkimiseks .ZIP arhiivid; sisaldab tööjuhiseid arhiivi loomise kohta, näiteks kaustade nimed, krüptimisstandard, turvasätted ja ZIP-faili sihtkoht; saab WinZipis käivitada käsitsi või planeerida seda perioodiliselt täitma.

Lisateave

WJF-faile võib kasutada failisüsteemide varukoopiate loomiseks. Nad saavad määrata kaugjuhtimispuldi FTP asukohad, kuhu saadetud arhiivid pärast nende loomist saata.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad WJF-faile
Windows
Corel WinZip 23
Uuendatud 12 / 22 / 2009

Failitüüp 2WinJournal ajakirja fail

arendajaMarineri tarkvara
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.WJF-failide ühendus 2

Digitaalajakiri, mille on loonud WinJournal, isiklik päevikute koostamise ja ajaveebimise rakendus; sisaldab kogu päevikukirjeid, sealhulgas iga kande pealkirja, kuupäeva ja kirjutatud teksti; võib sisaldada ka pilte, samuti heli- ja videosisu; kasutatakse isiklike mõtete salvestamiseks ja korrastamiseks ühes kohas.

Lisateave

WJF-faile saab salvestada paroolikaitse ja 256-bitise AES-iga krüpteerimist, mis aitab kaitsta ajakirjade privaatset teavet.

Programmid, mis avavad WJF-faile
Uuendatud 7 / 6 / 2010

WJF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .wjf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.