Avaleht : File Types : SZA fail

.UPS Faililaiend

File TypeHiCADi joonistusfail

arendajaISD tarkvara
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on SZA-fail?

SZA-fail sisaldab a CAD joonistus, mille on loonud ISD Software HiCAD, programm, mida kasutatakse insenertehniliste tööstusharude 2D või 3D jooniste kujundamiseks See võib salvestada 2D- või 3D-mudeli, mis sisaldab ühte või mitut osa või sõlme. SZA-failid võimaldavad kasutajatel jooniseid sulgeda ja uuesti avada, et neid uuesti muuta.

Lisateave

HiCADi kasutatakse toodete projekteerimiseks tehase-, metalli- või terasetehnika, masinaehituse ja lehtmetalli töötlemise tööstuses. SZA-fail on HiCADi kujundatud toodete vaikevorming. Joonised avatakse tavaliselt HiCADi abil, kuid neid saab avada ka tasuta programmi HiCAD Viewer kasutades.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
SZA-faile avavad programmid
Uuendatud 5 / 21 / 2019

SZA failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .sza sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud faili tüüp HiCAD Drawing, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.