Avaleht : File Types : RELS-fail

. TÕSTAB Faililaiend

File TypeAvage Office'i XML-seoste fail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on RELS-fail?

RELS-fail on a metaandmed Microsoft Open Office XML-i dokumentides sisalduv fail. See salvestab XML spetsifikatsioonid selle kohta, kuidas "pakendis" olevad "osad" dokumendi moodustamiseks ühendatakse. RELS-failid salvestatakse kausta _rullid Open Office XML-i dokumendi kataloog.

Lisateave

RELS-failid ei ole mõeldud käsitsi avamiseks. Selle asemel viitab failile Microsoft Office'i rakendus, mis avab RELS-faili sisaldava dokumendi.

RELS-faili sisu saate vaadata tekstiredaktoriga, kuna teave on salvestatud XML-vormingus. Te ei tohiks siiski muuta sisu, mis võib põhjustada RELS-faili sisaldava dokumendi kasutuskõlbmatuks muutmise.

Seosed RELS-failides deklareeritakse XML-i süntaksit kasutades <Relationship Id = "someID" Type = "relationshipType" Target = "targetPart" />, Kus Id on ainulaadne kasutaja määratud string, tüüp on sisu tüüp ja sihtmärk on suhte jaoks kasutatud sihtfail.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
RELS-faile avavad programmid
Uuendatud 9 / 5 / 2019

RELS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .rels fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Open Office XML-i seoste failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.