Avaleht : File Types : M3P-fail

.M3P Faililaiend

File TypeMach3 pistikprogrammi fail

arendajaUued lahendused
Populaarsus
KategooriaPistikprogrammifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on M3P-fail?

M3P-fail on pistikprogrammi installifail, mida kasutab Windowsi arvutinumbrilise juhtimise (CNC) programm Mach3. Seda kasutatakse a DLL fail Mach3 installikataloogi kaustas "Pistikprogrammid", mis lisab Mach3 rakenduse täiendavaid funktsionaalsusi, näiteks lubades Android-seadmel juhtida Mach3 või võimaldavad kasutajal veskit juhtida Xbox 360 kontrolleriga.

Lisateave

M3P-failid on tavaliselt pakendatud a .ZIP arhiiv DLL-failiga, mis kannab sama nime kui M3P-fail. DLL-fail sisaldab tegelikku pistikprogrammi teavet, kuid Mach3 tunnistab pistikprogrammina M3P-faili.

MÄRKUS: Mach3 on programm, mis võimaldab teil digitaalsete kujunduste põhjal juhtida erinevat tüüpi seadmeid lõikamis-, printimis- ja puurimistööde teostamiseks. Tarkvara kontrollib mootorite liikumist erinevat tüüpi seadmetel, nagu veskid, laserid, ruuterid ja graveerijad.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad M3P-faile
Uuendatud 7 / 26 / 2018

Teave M3P-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .m3p sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Mach3 pistikprogrammi failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.