Avaleht : File Types : LGC-fail

.LGC Faililaiend

Failitüüp 1SimpleK andmebaasifail

arendajaProsystech
Populaarsus
KategooriaAndmebaasifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on LGC-fail?

Andmebaasi vorming, mida kasutab SimpleK, peavõtmesüsteem ja võtme väljaandmise tarkvara; kasutavad nii lukksepad kui ka turva- ja rajatiste haldajad.

Lisateave

SimpleK-d kasutatakse peavõtmete kujundamiseks, võtmesilindrite ja südamiku kinnitamise, võtmete ja võtmehoidjate väljastamise jälgimiseks ning aruannete loomiseks. Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti SimpleK veebisait.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
LGC-faile avavad programmid
Windows
Prosystech SimpleK
Uuendatud 8 / 20 / 2008

Failitüüp 2WordPerfecti DTD kompilaatori loogikafail

arendajaCorel
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.LGC-failide ühendus 2

Fail, mille on loonud WordPerfect DTD Compiler - kompileeritud loomiseks kasutatud programm .DTD faile ja nende kasutamist XML-dokumentide valideerimiseks; salvestab XML-failis lubatud juriidilise dokumendi struktuuri, elemendid ja atribuudid; saab uuesti kasutada, et veenduda, et mitu XML-dokumenti vastab teatud standardile.

Lisateave

WordPerfect DTD kompilaator on lisatud WordPerfect Office'i.

LGC-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 10 / 2012

LGC failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .lgc sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.