Avaleht : File Types : JVSGZ-fail

.JVSGZ Faililaiend

File TypeTihendatud videovalve projekt

arendajaJVSG
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on JVSGZ-fail?

JVSGZ-fail on tihendatud projektifail, mille on loonud JVSG-i CCTV (suletud kanaliga televisioon) süsteemi kujundusprogrammid. See salvestab a .JVSG failiga tihendatud Tõmblukk kokkusurumine. JVSGZ-faile kasutatakse kaamera asukohtade, kaamera vaatenurga, ribalaiuse, kõvaketta arvutuste ja muu CCTV kujunduse teabe salvestamiseks.

Lisateave

JVSGZ-faile kasutatakse väiksemate videovalve projektide salvestamiseks, mis muudab nende hõlpsamaks teistele inimestele edastamise. Kui saate JVSGZ-faili, saate selle avada IP-videosüsteemi kujundustööriistaga (versioon 9.0 ja uuemad). Pärast faili avamist saab projekti kasutada turvakaameravõrkude kujundamiseks pankadele, jaemüügikauplustele, autode müügipartiidele ja teistele ettevõtetele, kes vajavad turvakaameraid.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
JVSGZ-faile avavad programmid
Uuendatud 9 / 15 / 2017

JVSGZ-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .jvsgz sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud tihendatud videovalve projekti failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.