Avaleht : File Types : INSV-fail

.INSV Faililaiend

File TypeInsta360 panoraamvideo

arendajaInsta360
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on INSV-fail?

INSV-fail sisaldab Insta360 INSV-vormingus salvestatud panoraamvideot. See salvestab Insta360 kaameraga jäädvustatud video, mida kasutatakse 360-kraadise video ja piltide salvestamiseks. INSV-faile kasutavad tavaliselt videograafid ja ekstreemspordi harrastajad.

Lisateave

Insta360 kaameraga jäädvustatud INSV-faili saate avada tarkvara Insta360 abil. Insta360 Studiot saab Windowsis või MacOS-is kasutada ONE, Nano, Nano S ja Air kaamerate jäädvustatud video esitamiseks ja redigeerimiseks. Kui video on salvestatud ONE X või EVO abil, saab Insta360 Studio 2019 video esitamiseks või redigeerimiseks kasutada Windowsis või MacOS-is. Insta360 Playerit Androidi ja iOS-i seadmetele saab kasutada ka INSV-video esitamiseks.

INSV-faile saab eksportida laiemalt toetatud failidesse .MP4 video formaat Insta360 Studio abil. Kui te ei pääse Insta360 Studio juurde, võite ka selle ümber nimetada .insv faililaiend aadressile . Mp4 ja avage see MP4-failina.

MÄRKUS: Insta360 kaameratel on mitu mudelit, sealhulgas ONE, ONE X, EVO, Nano, Nano S, Air ja Titan. Nende kaamerate abil pildistatud pildid salvestatakse kui .INSP faile.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad INSV-faile
Uuendatud 7 / 23 / 2019

INSV-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .insv sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Insta360 Panoramic Video failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.