Avaleht : File Types : HDD-fail

HDD Faililaiend

File TypeParallels töölaua kõvaketta fail

arendajaParallels
Populaarsus
KategooriaKetta pildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on kõvaketta fail?

Parallels Desktopi loodud virtuaalne kõvaketas virtualiseerimine tarkvara; salvestab virtuaalmasina kõvaketta andmed (võite mõelda, et see sisaldab Windowsi C: / draiv Windowsi VM-ide jaoks); kasutatakse VM-i failide laadimiseks VM-i käivitamisel.

Lisateave

HDD-failid salvestatakse .PVM virtuaalmasina failid. HDD-faili leidmiseks paremklõpsake PVM-faili ja valige "Näita pakendi sisu". Avatud kaustas on HDD-fail, millel on sama failinime prefiks kui PVM-failil.

Kõvaketta failide failide käsitsi taastamiseks peate esmalt paigaldada HDD-failid käsitsi Parallels Mounteriga, programmiga, mis kuulub Parallels Desktopi (asub aadressil / Raamatukogu / Paralleelid /). Järgmisena paremklõpsake HDD-faili ja valige Avage rakendusega Parallels Mounter.app.

MÄRKUS: Parallels Desktopi versiooni 2 vanemate HDD-failide versioone saab avada Oracle VM VirtualBoxiga.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
HDD-faile avavad programmid
Uuendatud 4 / 5 / 2013

Teave HDD-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .hdd sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Parallels Desktopi kõvaketta failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Maci programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.