Avaleht : File Types : H5M-fail

.H5M Faililaiend

File TypeVõimu ja maagia kangelased V kaart

arendajaUbisoft
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Tõmblukk

See fail on salvestatud ZIP-vormingus. Sisu saate vaadata, pakkides selle failide dekompressiooniprogrammi abil lahti.

Mis on H5M-fail?

H5M-fail on kaart, mida kasutavad kangelased Might and Magic V, kordamööda strateegia mängude seeria viies osa. See sisaldab mängude kaardifaile, mis on kokku pakitud Zip-tihendusega arhiivina. H5M-failid on tihendatud .ZIP faile, kuid nimetati organisatsioonilistel eesmärkidel ümber laiendiga .h5m.

Lisateave

Heroes of Might ja Magic 5 kaardid võimaldavad teil mängus mängitavaid kaarte muuta. Laiendus sai populaarseks 2006. aastal, kui kasutajad hakkasid selgitamiseks oma kohandatud kaartidele laiendit ".h5m" andma. H5M-failid asuvad Heroes of Might and Magic 5 installikataloogi kaustas "Maps".

H5M-faili saate lahti pakkida, nimetades laienduse ".h5m" ümber nimeks ".zip", ekstraheerides seejärel sisu Zip-dekompressiooniprogrammiga, näiteks WinZip või WinRAR.

MÄRKUS: Heroes of Might and Magic arendas algselt Jon Van Caneghem ettevõttest New World Computing. Seeria kuulub nüüd Ubisoftile.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
H5M-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 16 / 2018

Teave H5M-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .h5m sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Heroes of Might ja Magic V Map failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.