Avaleht : File Types : FPI-fail

.FPI Faililaiend

Failitüüp 1FPS-i looja intelligentsuskript

arendajaMängu loojad
Populaarsus
KategooriaKäivitatavad failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FPI-fail?

Script või programm, mis on loodud FPS Creatoriga, 3D-mänguprogrammi mängijaga (FPS); kasutatakse mängu tegelaste tehisintellekti (AI) arendamiseks.

Lisateave

FPI-failid salvestatakse tekstivormingus, mida saab tekstiredaktoriga vaadata ja redigeerida. FPS Creatori abil saab need kompileerida käivitatavaks programmiks.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FPI-faile
Windows
Mängu loojad FPS Creator
Redigeerimine a-ga tekstiredaktor
Uuendatud 10 / 8 / 2009

Failitüüp 2Foxit Readeri pistikprogramm

arendajaFoxit
Populaarsus
KategooriaPistikprogrammifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.FPI-failide ühendus 2

FPI-fail on plugin, mida kasutab Foxit Reader, programm PDF-failide vaatamiseks, allkirjastamiseks ja printimiseks. See sisaldab teavet, mis lisab programmile funktsioone, nagu automaatne sisselogimine, pistikprogrammi laadimise abi ja automaatsed värskendused.

Lisateave

Kui soovite pistikprogrammi programmist keelata / eemaldada, saate FPI-faili selle kataloogist kustutada või teisaldada: Foxit tarkvara / Foxit Reader / pistikprogrammid

Foxit Reader on loodud teie käsitsemisprogrammiks . PDF faile. See annab teile tööriistu PDF-vormingu loomiseks, vaatamiseks, märkmete lisamiseks, turvamiseks, printimiseks ja jagamiseks.

Programmid, mis avavad FPI-faile
Windows
Foxit Reader
Linux
Foxit Reader
Uuendatud 8 / 31 / 2016

FPI-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fpi sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.