Avaleht : File Types : FCSTD1 fail

. FCSTD1 Faililaiend

File TypeFreeCADi varundusdokument

arendajaFreeCAD
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on FCSTD1-fail?

FCSTD1 fail on faili varukoopia . FCSTD CAD fail, mille on loonud FreeCAD, tasuta platvormidevaheline CAD-disainirakendus. See sisaldab FCSTD-faili salvestusolekut, mis sisaldab 2D- või 3D-kujundust ja komponentide geomeetriat. FCSTD1-failidest on abi CAD-dokumendi varukoopiate salvestamiseks juhuks, kui programm jookseb kokku või kasutaja peab naasma dokumendi eelmisele salvestusolekule.

Lisateave

FCSTD-fail on kohalik failivorming, mida kasutatakse FreeCAD-is tehtud kujunduste salvestamiseks. Programmi eelistustes saate määrata FreeCADi poolt automaatselt genereeritavate varukoopiafailide arvu. Esimene varukoopia salvestatakse FCSTD1-faili, teine ​​varukoopia salvestatakse FCSTD2-faili jne. FCSTD1-failid leitakse sageli FCSTD-faili kõrval, mille varukoopia need sisaldavad.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FCSTD1-faile
Windows
FreeCAD
moon
FreeCAD
Linux
FreeCAD
Uuendatud 5 / 30 / 2019

Teave FCSTD1 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fcstd1 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud FreeCAD-i varundusdokumendi failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Mac-, Windowsi- ja Linux-programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.