Avaleht : File Types : FB2 fail

.FB2 Faililaiend

File TypeFictionBook 2.0 fail

arendajaFictionBook
Populaarsus
Kategooriae-raamatu failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on FB2-fail?

FB2-fail on Venemaal välja töötatud e-raamatu vormingus salvestatud FictionBook 2.0-fail. See sisaldab XML mis kirjeldab raamatu kõiki elemente ja on mõeldud peamiselt ilukirjanduse jaoks. FB2-faile saavad vaadata erinevad Windowsi, macOS-i ja Linuxi jaoks mõeldud e-raamatute lugejad.

Lisateave

FB2-failivorming määrab välimuse asemel e-raamatu struktuuri. See muudab selle kasulikuks teistesse vormingutesse teisendamiseks. Vormingus on lihtne semantiline märgistus, metaandmete manustamine, unicode ja sisemine vormindus.

Kuna FB2-failide suurus võib suureneda, on need manustatud piltide tõttu tihendatud .ZIP failide hõlpsamaks edastamiseks Interneti kaudu. Nendel juhtudel võib laiendi ".fb2" asendada laiendiga ".zip" või ".fb2.zip".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad FB2-faile
Uuendatud 10 / 30 / 2017

FB2 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .fb2 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud FictionBook 2.0 failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Linuxi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.