Avaleht : File Types : EPF-fail

.EPF Faililaiend

Failitüüp 1EAGLE projekt

arendajaAutodesk
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on EPF-fail?

EPF-fail on EAGLE, trükkplaatide (PCB) kavandamise programm. See sisaldab projekti teavet, näiteks versiooni ja platvormi. EPF-failid sisaldavad viiteid tahvlitele (.BRD fail) ja skeemid (.SCH fail), mis on projektiga seotud.

Lisateave

EPF-faili loomiseks valige Fail → Uus → Projekt, ja nimetage fail, muidu antakse sellele vaikenimi "New_Project". Faili saate vaadata rakenduse juhtpaneeli jaotises "Projektid", see asub kaustas "Kotkas". Faili saate vaadata ka kataloogis, kuhu see salvestati, tõenäoliselt kataloogis dokumendid kausta.

MÄRKUS: Autodesk EAGLE oli varem tuntud kui CadSoft EAGLE. Tarkvara omandas Autodesk 2016. aastal. EAGLE tähendab "hõlpsasti rakendatav graafilise paigutuse redaktor".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
EPF-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 20 / 2017

Failitüüp 2Edgecami haridusosade fail

arendajaPlanit tarkvara
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.EPF-failide ühendus 2

Osafail, mille on loonud Edgecam Student Edition, Edgecami õppeversioon, mida kasutatakse õpilaste koolitamiseks detailide kujundamiseks ja valmistamiseks; sisaldab detailide kujundust, sealhulgas geomeetriat, tööriistaradu ja muid detaili omadusi.

Lisateave

MÄRKUS: EPF-failid on Student Editioni ekvivalendid .PFF faile. Neid ei saa kasutada NC (Numerical Control) masinakoodi genereerimiseks. Samuti ei saa neid õpilaste väljaandes PPF-failidena salvestada.

EPF-faile avavad programmid
Windows
Plaan Edgecam
Uuendatud 3 / 24 / 2010

EPF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .epf fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.