Avaleht : File Types : DTF-fail

.DTF Faililaiend

File TypeDomino ajutine fail

arendajaIBM
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on DTF-fail?

Äriprotsesside ja koostöö jaoks kasutatav ettevõttetasandi rakendus Lotus Domino loodud fail; salvestab ajutised andmed, mida serveri värskendustoiming kasutab; kustutatakse, kui värskendustoiming on lõpule viidud.

Lisateave

DTF-failinimed algavad tähega "IDB" või "S0-S9" ja neile järgneb kordumatu viiekohaline number. Näiteks, s054321.dtf ja idb98765.dtf on kehtivad DTF-i failinimed.

Domino ajutised failid salvestatakse ajutises kataloogis, mille määrab süsteemikeskkonna muutuja. Kui kataloogi pole määratud, paigutatakse failid töökataloogi ja neid ei kustutata automaatselt.

MÄRKUS: Kui DTF-faile ajutisest kataloogist automaatselt ei eemaldata, võib põhjuseks olla see, et server kukkus värskendustoimingu ajal kokku. Sellisel juhul saate Domino serveri sulgeda ja failid käsitsi kustutada.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
DTF-faile avavad programmid
Windows
IBM Domino
Linux
IBM Domino
Uuendatud 5 / 11 / 2010

Teave DTF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dtf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Domino Temporary failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.