Avaleht : File Types : CRDOWNLOAD fail

.LASISAADI Faililaiend

File TypeChrome osaliselt alla laaditud fail

arendajaGoogle
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Tekst ja binaarne

See fail on salvestatud lihtteksti või kahendvormingus. Lihtsas tekstivormingus saab seda vaadata a-ga tekstiredaktor.

Mis on CRDOWNLOAD-fail?

CRDOWNLOAD-fail on osaliselt alla laaditud fail, mille on loonud Google Chrome'i veebibrauser. See salvestab faili sisu, kui see on brauserisse saabunud, ja kasutab laiendit ".crdownload" allalaadimise mittetäielikuks märkimiseks, kuni see on lõpule viidud, seejärel eemaldatakse laiendus ".crdownload". CRDOWNLOAD-failid on sarnased .LAE ALLA failid, mille loovad tavaliselt Mozilla Firefox ja Apple Safari veebibrauserid.

Lisateave

Google Chrome lisab failide allalaadimisel laiendi .crdownload. Näiteks fail myMovie.avi oleks nimi myMovie.avi.crdownload. Kui allalaadimine on lõpule jõudnud, eemaldab Chrome laienduse .crdownload ja fail on kasutamiseks valmis. Tõenäoliselt näete CRDOWNLOAD-faile allalaadimise ajal ainult kaustas "Allalaadimised" või Chrome'i veebibrauseri akna allosas oleval allalaadimise olekuribal.

Kui teie Chrome'i allalaadimine katkestati enne selle lõpetamist, võib olla võimalik osa failist taastada. Lihtsalt kustutage laiendus ".crdownload" ja proovige seejärel seda sobiva programmiga avada. Näiteks saab mõnda heli- ja videofaili tüüpi meediumipleier esitada, kuigi need pole veel täielikult alla laaditud. Kui proovite seda meetodit ja faili ei õnnestu ikkagi avada, peaksite selle faili uuesti alla laadima.

MÄRKUS: CRDOWNLOAD-faile võib luua ka Chrome'iga sarnane avatud lähtekoodiga veebibrauseri projekt Chromium.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
CRDOWNLOAD-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 6 / 2019

Teave failide CRDOWNLOAD kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .crdownload sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Chrome'i osaliselt allalaaditud failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.