Avaleht : File Types : COM-fail

. Com Faililaiend

File TypeDOS-i käsufail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaKäivitatavad failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on COM-fail?

COM-fail on käivitatav programm, mida saavad käitada MS-DOS ja Windows. See on salvestatud binaarses vormingus ja sarnaneb . EXE fail, kuid erineb selle poolest, et selle maksimaalne suurus on umbes 64KB ja sellel pole päist ega metaandmed. COM-faile kasutatakse tavaliselt käskude komplekti käivitamiseks, samas kui EXE-faile kasutatakse täielikult välja töötatud programmide jaoks.

Lisateave

Nii DOS kui ka Windows on juba aastaid kasutanud laiendust ".com" ja laiendit ".com" ei tohiks segi ajada Interneti-domeeninimega ".com".

MÄRKUS: Kui kaust sisaldab nii EXE- kui ka COM-faile sama failinimega (nt run.exe ja run.com), käivitab DOS-i või Windowsi käsuviip COM-faili, kui tippite failinime ilma laiendita.

Ühised COM-failinimed

COMMAND.COM - Aknad koor programm, mida kasutavad DOS ja Windows 95, 98 ja Me. See asendati cmd.exe Windowsi hilisemates versioonides.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad COM-faile
Uuendatud 8 / 18 / 2016

Teave COM-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .com-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud DOS-käsu failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.