Avaleht : File Types : BLG-fail

.BLG Faililaiend

Failitüüp 1Windowsi binaarse jõudluse logifail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on BLG-fail?

BLG-fail on Windowsi jõudluse jälgimise tööriistade loodud logifail. Seda kasutatakse serverite ja arvutite koormuste analüüsimiseks ning ressursside kitsaskohtade avastamiseks. BLG-failid sisaldavad arvutiressursside kasutamise ja jõudluse ajalugu, näiteks erinevate programmide poolt kasutatud protsessori, mälu ja kettaressursside hulka.

Lisateave

BLG-failid on salvestatud patenteeritud binaarses vormingus. Neid saab teisendada .CSV failid, kasutades Windowsi käsuviibal käsku "relog". Neid saab vaadata ka Windowsi haldustööriistades.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
BLG-faile avavad programmid
Uuendatud 6 / 3 / 2016

Failitüüp 2BibTeXi logifail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

.BLG-failide ühendus 2

BibTeXi loodud logifail, tööriist, mida kasutatakse akadeemiliste tööde ja tehnilise dokumentatsiooni bibliograafiliste viidete töötlemiseks; salvestab töödeldud sammude logi lihttekstivormingus; kasutatakse sageli vigade ülevaatamiseks; saab vaadata mis tahes tekstiredaktoriga.

Lisateave

Kuna LaTeX-i dokumendi genereerimine võib võtta mitu korda, saab BLG-faile kasutada dokumendi loomise praeguse oleku ülevaatamiseks.

MÄRKUS: BibTeX-i kasutatakse kõige sagedamini bibliograafiliste viidete töötlemiseks koos LaTeX-i dokumentide loomisega.

BLG-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 10 / 2011

BLG-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .blg sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.