Avaleht : File Types : BIMX-fail

.BIMX Faililaiend

File TypeBIM Exploreri fail

arendajaGRAPHISOFT
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on BIMX-fail?

BIMX-fail on BIMx-fail, mille on loonud CAD-i arhitektuuriprogramm GRAPHISOFT ArchiCAD. See sisaldab virtuaalset arhitektuuriprojekti, mis sisaldab 3D-mudeleid ja 2D-joonistuslehti. BIMX-failid luuakse ArchiCAD-is, kui kasutaja eksportib projekti BIMx-vormingusse.

Lisateave
BIMX-fail on avatud GRAPHISOFT BIMx Desktop Vieweris

BIMX-faile kasutavad ehitajad, kliendid ja konsultandid pakutavate mudelite vaatamiseks sageli. Failid võimaldavad teil mudeleid interaktiivselt vaadata. Võite käia läbi hoone mudeli ja vaadata ehituse üksikasju.

Kui leiate BIMX-faili oma arvutis, saate seda vaadata mitme BIMx-programmi abil. Windowsi ja macOS-i (OS X) BIMx Desktop Viewer on varustatud ArchiCAD-iga. Kuid selle programmiga ei saa BIMX-faile salvestada, vaid ainult neid vaadata. BIMX-faile saab vaadata ka Androidi ja iOS-i jaoks mõeldud BIMx-rakendustega. Android-rakenduse BIMx PRO versiooni täiendamiseks peate ostma rakenduse sisese arveldusvõimalusena saadaval oleva funktsioonipaki "BIMx PRO".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad BIMX-faile
Uuendatud 3 / 2 / 2017

BIMX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .bimx-järelliitega fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud BIM Exploreri failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi, Androidi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.