Avaleht : File Types : AVASTLIC-fail

.AVASTLIC Faililaiend

File TypeAvast! Litsentsifail

arendajaAVAST tarkvara
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on AVASTLIC-fail?

Avastuse kommertsversioonides kasutatav litsentsifail viirusetõrjetarkvara; sisaldab tellimuse ja autoriseerimise teavet, mis registreerib rakenduse arvutis; sisaldab litsentsiomaniku nime, toote nime ja litsentsi kehtivuse lõppkuupäeva; kasutab failinime Litsents.avastlik.

Lisateave

AVASTLIC-failid saadetakse kasutajatele tavaliselt e-kirja manusena, kui toode on veebist ostetud. Kui need on kätte saadud, saate neid topeltklõpsates avada. Pärast litsentsi installimist saavad kasutajad valides vaadata tellimusteavet HOOLDUS → Tellimine programmi raames.

Avast! litsentse saab installida ka programmi aknas "Tellimus" oleval nupul "Sisesta litsentsifail" või tarkvara installimise käigus litsentsifaili pakkudes.

MÄRKUS: Pärast avast! Mõne versiooni ostmist võivad kasutajad saada a License.dat faili AVASTLIC-faili asemel. Sel juhul on failil ".dat" tavaliselt litsentsivõti, mille saab kopeerida, avades faili tekstiredaktoriga, näiteks Microsoft Notepadiga.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad AVASTLIC-faile
Uuendatud 3 / 1 / 2012

Teave AVASTLIC-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .avastlic sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Avast! Sellel lehel loetletud litsentsifaili tüüpi, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.