Avaleht : File Types : AC-fail

.AC Faililaiend

Failitüüp 1Autokonfiguratsiooni skript

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaKäivitatavad failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on AC-fail?

Automaatne seadistuskript, mille on välja töötanud GNU Autoconf; konfigureerib tarkvara automaatselt lähtekoodi paketid mitut tüüpi Posixi-laadsete süsteemidega kohanemiseks; loodud tarkvarapaketi testimisega iga funktsiooni jaoks, mida programm võib konkreetse süsteemi käitamiseks vajada; Seejärel loob Autoconf loendi paketi jaoks vajalikest süsteemi funktsioonidest.

Lisateave

Autokonfiguratsiooni skriptide nimeks on tavaliselt "seadista.acMsgstr "Automaatne seadistuskript luuakse eelprotsessori programmi käivitamisega m4 sisendina fail configure.ac.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
AC-faile avavad programmid
Linux
GNU Autoconf (nõuab GNU M4)
Uuendatud 4 / 5 / 2007

Failitüüp 2AC3D 3D-definitsioonifail

arendajainivi
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

.AC-failide ühendus 2

AC-fail sisaldab teavet 3D-mudeli välimuse kohta AC3D-vormingus. See salvestab mitmesugust välimusteavet, näiteks võrgusilmi, tekstuuriradasid, UV-kaardistusi ja materjali määratlusi. AC-faile loob tavaliselt AC3D - rakendus, mida kasutatakse mängude, lennusimulatsiooni ja virtuaalse reaalsuse 3D-mudelite loomiseks.

Lisateave

Kui AC3D on populaarne AC-faile loov programm, siis faile kasutavad kõige sagedamini X-Plane ja FlightGear simulaatorid. AC-faile saab kasutada isegi X-Plane'i loomiseks .OBJ failid AC3D-s ja X-Plane'i pistikprogrammi abil X-Plane OBJ-vormingusse eksportimiseks.

Kuna vahelduvvoolufailid on salvestatud lihttekstina, saate neid tekstiredaktori abil avada ja muuta. AC-faili avamiseks tekstiredaktoriga peate võib-olla muutma faili .ac faililaiend aadressile Subtiitrid.. Pärast faili muudatuste vaatamist või salvestamist muutke faililaiend tagasi .ac.

MÄRKUS: FlightGeari kasutatavatele vahelduvvoolufailidele on sageli lisatud .XML fail, mis sisaldab teavet, mis animeerib mängus objekti või maastikku.

AC-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 6 / 2019

Teave AC-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ac sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.