Avaleht : File Types : 3W failid

.3W Faililaiend

File TypeXYZprinting viilutatud mudelifail

arendajaXYZprinting
Populaarsus
KategooriaCAD-failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on 3W fail?

3W-fail on mudel, mille on loonud XYZware, tarkvara, mis on ühendatud XYZprinting printeritega, näiteks da Vinci Pro. See sisaldab viilutatud 3D-objekti mudelit Base64 Encode G-koodis. 3W-failid loob XYZware, seejärel edastatakse need printimiseks 3D-printerisse.

Lisateave

3D-objektide loomiseks teisendab kasutaja objekti viilude reaks, mis prinditakse vertikaalselt ükshaaval. 3W-fail salvestab need viilud vormindatud G-koodis, mis on kasutatav keel CAD tootmine automatiseeritud tööpinkide juhtimiseks.

XYZware programm, mis on varustatud XYZprintingi väljatöötatud valitud 3D-printeritega, võimaldab reguleerida printimisseadeid, sealhulgas kiirust, printimistuge ja tagasitõmbamist (printimine ilma triibuta ja määrdumata, kui ekstruuder liigub üle printimise).

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
3W-faile avavad programmid
Uuendatud 10 / 4 / 2016

Umbes 3W failid

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .3w sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi XYZprinting Sliced ​​Model, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.