Avaleht : File Types : XYZV-fail

.XYZV Faililaiend

File TypeCelestia proovivõtutrajektoori fail

arendajaCelestia arendusmeeskond
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on XYZV-fail?

Andmefail, mida kasutab universumi tasuta visualiseerimise programm Celestia; salvestab loendi positsioonidest ja ajatemplitest ning iga positsiooni kiirustest; kasutatakse üksuste, näiteks planeetide, kuude ja tähtede asukoha ja trajektoori määratlemiseks.

Lisateave

XYZV-failid salvestatakse lihttekstivormingus, kuid neid ei looda tavaliselt käsitsi. Selle asemel genereerivad need sageli universumi trajektoori algoritmid.

XYZV-failidele viitab sageli .SSC kataloogifailid, mis määratlevad ruumiüksused. Kõik SSC-failiga viidatud XYZV-failid tuleb salvestada a / andmed / kataloog kataloogis, kus SSC-fail asub. Näiteks kui kassini.ssc on salvestatud / extrad-standard / cassini / kataloogi, siis tuleks kõik cassini XYZV-failid salvestada kataloogi / extras-standard / cassini / data / kataloog.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad XYZV-faile
Windows
Celestia
moon
Celestia
Linux
Celestia
Uuendatud 6 / 30 / 2011

Teave XYZV-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .xyzv sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Celestia proovivõtutrajektoori failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.