Avaleht : File Types : XVA fail

.XVA Faililaiend

File TypeXenServeri virtuaalse seadme fail

arendajaCitrix
Populaarsus
KategooriaKetta pildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on XVA-fail?

Fail, mida kasutab XenServeri haldustööriist XenCenter virtualiseerimine tarkvara; salvestab kõik andmed "virtuaalse seadme" jaoks, mis on virtuaalne masin, mis sisaldab eelinstallitud operatsioonisüsteemi ja rakendusi; kasutatakse virtuaalsete seadmete importimiseks, eksportimiseks ja kiireks muutmiseks.

Lisateave

XVA-failid sisaldavad nii virtuaalseadme konfiguratsiooniteavet kui ka virtuaalmasina jaoks kasutatud kettapilte. Citrix kasutab virtuaalsete masinate jaoks avatud virtuaalse masina vormingut (OVF).

MÄRKUS: Virtuaalse seadme saate XenCenterisse importida, valides Fail → Import, klõpsates Sirvi ...ja seejärel valige oma XVA fail. Virtuaalse seadme saate eksportida, valides Tööriistad → Virtuaalsete seadmete tööriistad → Ekspordi seade ....

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
XVA-faile avavad programmid
Uuendatud 9 / 2 / 2011

XVA failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .xva sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud XenServer Virtual Appliance failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.