Avaleht : File Types : XFDL-fail

.XFDL Faililaiend

File TypeXFDL-fail

arendajaUWI
Populaarsus
KategooriaVeebifailid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on XFDL-fail?

XFDL (Extensible Forms Description Language) fail, mis kasutab XML kirjeldada struktureeritud, õiguslikult siduvat ärivormi; sisaldab ärivormi andmeid, sealhulgas paigutust, äritehingute üksikasju, matemaatilisi ja tinglikke väljendeid ning digitaalallkirju; käsitleb äritehingute vajadust keeldumata jätmise, kontrollitavuse, turvalisuse ja konteksti säilitamise järele.

Lisateave

XFDL-failid olid loodud standarditud ja vahetatavate ärivormide loomiseks. Need kohandati universaalsete vormide kirjeldamise keelest (UDFL) XML-vormingu lisamiseks. Neid kasutatakse äri- ja valitsuse e-kaubanduse tehingutes.

MÄRKUS: IBM omandas programmi PureEdge Viewer arendaja PureEdge Solutions. Ameerika Ühendriikide õhujõud on tarkvara PureEdge Viewer kasutamise lõpetanud. Selle asemel peaksite kasutama Lotus Forms Viewerit.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
XFDL-faile avavad programmid
Uuendatud 10 / 15 / 2010

Teave XFDL-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .xfdl sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud XFDL-failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.