Avaleht : File Types : XFD-fail

.XFD Faililaiend

Failitüüp 1XFD-fail

arendajaUWI
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

Mis on XFD-fail?

Fail, mis kasutab XFDL (Extensible Forms Description Language) standardit struktureeritud, õiguslikult siduva ärivormi esitamiseks; sisaldab ärivormi andmeid, sealhulgas paigutust, digitaalallkirju, tekstisõnu ja äritehingute üksikasju; käsitleb äritehingute vajadusi auditeeritavuse, keeldumata jätmise, konteksti säilitamise ja turvalisuse tagamiseks.

Lisateave

XFD-failid on samad mis .XFDL faile. Need olid mõeldud standarditud ärivormide loomiseks ja neid kasutatakse valitsuse ja äritehingute puhul.

MÄRKUS: Ameerika Ühendriikide õhujõud lõpetasid IBM PureEdge Vieweri kasutamise. Selle asemel peaksite kasutama Lotus Forms Viewerit.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad XFD-faile
Uuendatud 12 / 28 / 2009

Failitüüp 2FormFlow 99 vormi andmefail

arendajaJetForm
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.XFD-failide assotsiatsioon 2

Fail on loodud vormingus FormFlow 99, mille on välja töötanud JetForm; sisaldab lehevormi elementide teavet, näiteks tekstiväljade nimesid ja väärtusi; kasutatakse vormi andmete salvestamiseks, mida saab importida PDF-dokumenti.

Lisateave

XFD-failid on sarnased .XFDF failid, välja arvatud XFDF-failid, on tavalisemad ja neil on uuem vorming, mis kasutab XML-vormingut.

MÄRKUS: FormFlow 99 XFD-faile ei tohiks segi ajada XFDL-failidega Extensible Forms Description Language (laiendatavad vormid kirjeldavad keelt), mis kasutavad ka laiendit ".xfd".

Programmid, mis avavad XFD-faile
Uuendatud 12 / 21 / 2018

Teave XFD-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .xfd sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.