Avaleht : File Types : X3F-fail

.X3F Faililaiend

File TypeSIGMA X3F kaamera RAW-fail

arendajaSIGMA
Populaarsus
KategooriaKaamera toored failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on X3F-fail?

X3F-fail on a RAW fail, mis on salvestatud SIGMA X3F-vormingus, tipptasemel digitaalses fotoformaadis, mida tuntakse ka kui Foveon X3-vormingut või "FOVb". See salvestab andmed ühe digikaameraga jäädvustatud pildi kohta. X3F-failid toetavad pildiandmeid, pisipilte, eelvaate pilte ja teksti atribuutide teavet.

Lisateave

SIGMA on kõrgekvaliteediliste digitaalkaamerate arendaja. X3F-vormingut toetavad mitmed SIGMA-kaamerad, mis kasutavad Foveon X3 sensorit, sealhulgas SD-seeria peegelkaamerad ja DP-seeria kompaktkaamerad.

X3F-faile saab avada mitme programmiga, sealhulgas SIGMA Photo Pro, Corel PaintShop Pro ja CyberLink PhotoDirector. Adobe Photoshop võib avada ka X3F-faile, kuid ei pruugi toetada X3F-faile, mis on loodud uuemate SIGMA-kaamerate mudelitega, näiteks dp Quattro seeria kaameratega.

TASUTA DOWNLOAD
.X3F-failide avamine ja vaatamine rakendusega File Viewer Plus.
Programmid, mis avavad X3F-faile
Uuendatud 12 / 11 / 2018

Teave X3F-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .x3f sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failide tüüp SIGMA X3F Camera RAW, failivormingu kirjeldus ning Mac, Windows ja Android on Faili meeskonna poolt eraldi uuritud ja kontrollitud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.