Avaleht : File Types : WCINV-fail

.WCINV Faililaiend

File TypeWindowsi koosolekuruumi kutsefail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on WCINV-fail?

WCINV-fail sisaldab kutset, mille on loonud Windows Vista koosmõju peer-to-peer koostööprogramm Windows Meeting Space. See salvestab kutse, mis on loodud jagamiseks teiste kasutajatega, et kutsuda neid koosolekuga liituma. Windowsi koosolekuruum ei kasuta WCINV-faile enam pärast programmi lõpetamist.

Lisateave

Kutseid koosolekule saab saata e-posti või kiirsõnumi teel. Kui kasutaja loob kutse, loob Windowsi koosolekuruum kutse salvestamiseks WCINV-faili. Kutset saab seejärel jagada teistele kasutajatele ja kui nad topeltklõpsavad WCINV-failil, avatakse Windowsi koosolekuruum ja nad viiakse koosolekuga liituma.

Windowsi koosolekuruumi kasutati ainult Windows Vistas ja selle asendas Windows 7-s Microsoft Office Live Meeting. Programm hõlmas ühist toimetamist, failide jagamist, kiirsõnumeid ja töölaua jagamist. Windowsi koosolekuruum oli tuntud ka kui Windowsi koostöö ja Windowsi ühisvaade.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad WCINV-faile
Windows
Microsoft Windowsi koosolekuruum
Uuendatud 6 / 28 / 2017

WCINV-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .wcinv sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Windowsi koosolekuruumi kutse failitüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.