Avaleht : File Types : WA-fail

.WA Faililaiend

File TypeWindowsi Addoni arhiiv

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaTihendatud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on WA-fail?

Addoni arhiiv, mille on loonud ja mida kasutab Windows 7 jaoks mõeldud kerge rakendus Win Toolkit, mis võimaldab teil Windowsi installi kohandada; sisaldab rakenduse teavet, mida saab integreerida a .WIM faili, mis võimaldab teil Windowsi installimise ajal installitud programme kohandada.

Lisateave

WA addon-faili integreerimiseks topeltklõpsake tööriistahalduris valikut "AIO Integrator", valige käsk "Add Addons" ja valige oma WA-fail (id).

MÄRKUS: WA-failide kasutamiseks peate alla laadima Win-i tööriistakomplekti, mis suudab Windowsi installiketta kohandamiseks integreerida lisasid, draivereid, värskendusi, vidinaid, keelepakette, teemapakette ja registrite nippe.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad WA-faile
Uuendatud 2 / 16 / 2015

WA-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .wa sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Windowsi Addoni arhiivi failitüüpi, failivormingu kirjeldust ja Windowsi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.