Avaleht : File Types : UML-fail

. ÜLES Faililaiend

File TypeUML andmeobjekti mudel

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on UML-fail?

Ühtse modelleerimise keele abil loodud objektimudeli kirjeldus (UML), tavaline viis objektide kirjeldamiseks XML formaat; kasutatakse tarkvaraarenduses ning see võib sisaldada loendit programmi objektiga seotud elementidest ja klassidest.

Lisateave

UML-failid genereeritakse tavaliselt tarkvara kujundamise käigus. Arendajad esitavad need sageli vastastikuse eksperdihinnangu saamiseks ja täpsustavad enne rakendamist. Pärast heakskiitmist saab UML-andmeid kasutada automaatseks genereerimiseks lähtekoodi et arendaja ei peaks koodi käsitsi sisestama.

Eclipse IDE on populaarne arenduskeskkond, mis toetab UML-faile. Neid saab vaadata hierarhilises vormingus või visuaalse diagrammina. Eclipse'i visuaalse skeemi muutmine värskendab vastavat UML-faili.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
UML-faile avavad programmid
Uuendatud 2 / 15 / 2011

UML-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .uml sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud faili tüüp UML Data Object Model, failivormingu kirjeldus ning Mac, Windows ja Linux programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.