Avaleht : File Types : UDCX-fail

.UDCX Faililaiend

File TypeUniversaalne andmeühenduse fail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on UDCX-fail?

Andmeallika ühendusfail, mida algselt kasutas Microsoft FrontPage, kuid mis on nüüd kohandatud erinevate Microsofti programmide, sealhulgas Exceli ja InfoPathi jaoks; sisaldab atribuute ühenduse loomiseks ühe või mitme andmeallikaga; sisaldab ühendusstringi ja autentimisteavet.

Lisateave

UDCX-faile kasutatakse andmeallika ühenduse teabe salvestamiseks ja jagamiseks ärikeskkondades. Näiteks võib levinud andmeallikatele juurdepääsu saamiseks UDCX-faile ettevõtte Microsoft SharePointi serverisse salvestada.

Universaalse andmesideühenduse (UDC) vorming laiendab spetsifikatsiooni .ODC failid, mis hõlmavad mitut tüüpi andmeallikate tuge, samuti meelevaldseid ühenduse tüüpe. UDCX-failid salvestatakse XML-vormingus.

MÄRKUS: Microsoft värskendas UDC-failivormingut versiooniks 2.0, et seda saaks kasutada koos Microsoft Office 2010 rakendustega, näiteks InfoPath, ettevõtetele mõeldud teabe kogumise ja koostöö rakendus.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
UDCX-faile avavad programmid
Uuendatud 5 / 17 / 2010

UDCX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .udcx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud universaalse andmesideühenduse failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.