Avaleht : File Types : TA6 fail

.TA6 Faililaiend

File TypeTaxAct 2016 maksudeklaratsiooni fail

arendajaTaxAct
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on TA6-fail?

TA6-fail on 2016. aasta maksudeklaratsioon, mis loodi koos maksude ettevalmistamise programmi TaxAct 2016. aasta versiooniga. See sisaldab 2016. aasta maksustamisandmete andmeid, mis sisaldavad nii föderaalse IRS-i maksuvorme kui ka konkreetse osariigi osariigi vorme. TA6-failidesse salvestatakse ka kasutaja põhiteave, nagu nimi, sünniaeg, amet, perekonnaseis, ülalpeetavad ja sotsiaalkindlustuse number.

Lisateave
TA6-fail on avatud TaxAct 2016-s

Kuna iga-aastased maksudeklaratsioonid esitatakse eelmise aasta kohta, luuakse TA6-fail tavaliselt 2017. aastal jaanuari algusest 15. aprillini. TA6-faili saab salvestada TaxActi töölauaversiooniga või eksportida TaxAct Online'ist. Kui olete maksudeklaratsiooni täitnud, saate maksuvormidel printida ja postitada või elektrooniliselt esitada.

TaxActi töölauakasutajate poolt ettevalmistatud TA6-failid (Free Federal, Basic, Plus ja Premium) asuvad kaustas "Minu dokumendid" kaustas "TaxAct2016".

Kui olete mures oma maksudeklaratsiooni korrumpeerumise või eksimise pärast, saate luua oma maksudeklaratsiooni valitud varukoopia Fail → Varundamine ... ja nimetage oma fail. Varudeklaratsioon luuakse ja salvestatakse kui .BA6 faili. Oluline on märkida, et enne varukoopia loomist peate maksudeklaratsiooni salvestama.

MÄRKUS: Fail TA6 asendas faili .TA5 fail, mida kasutatakse 2015. aasta maksudeklaratsioonide jaoks, mille on loonud TaxAct 2016. aasta versioon.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
TA6-faile avavad programmid
Windows
TaxAct
võrk
TaxAct Online
Uuendatud 1 / 29 / 2018

TA6 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ta6 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud TaxAct 2016 maksudeklaratsiooni failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.