Avaleht : File Types : TA4 fail

.TA4 Faililaiend

File TypeTaxAct 2014 maksudeklaratsiooni fail

arendajaTaxAct
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on TA4-fail?

TaxActi 2014. aasta versiooniga loodud 2014. aasta maksudeklaratsioon; sisaldab 2014. maksuaasta maksuandmeid; hõlmab nii föderaalse IRS-i maksuvorme kui ka konkreetse osariigi osariigi vorme.

Lisateave

TA4-fail luuakse kõige sagedamini 2015. aasta jooksul, kuna eelmise aasta kohta esitatakse iga-aastased maksudeklaratsioonid. 4. aasta maksude esitamiseks võite importida TA2015-faili, kuna see võimaldab teil importida varasemat maksuteavet. Pange tähele, et kui impordite TA4 maksudeklaratsiooni TaxActi, kirjutatakse kõik sisestatud andmed TA4-faili andmetega üle.

TA4-faili saab salvestada TaxActi töölauaversiooniga või eksportida TaxAct Online'ist. Kui olete maksudeklaratsiooni täitnud, saate maksuvormid printida ja postitada või elektrooniliselt esitada.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
TA4-faile avavad programmid
Windows
TaxAct
võrk
TaxAct Online
Uuendatud 1 / 15 / 2016

TA4 failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ta4 sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud TaxAct 2014 maksudeklaratsiooni failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.